Holistic Beauty Lead

Klik her for at redigere underoverskriften.

Velkommen til mit univers. Jeg hedder Melani og er 43 år. Jeg bor i Brøndby sammen med mine tre skønne drenge på 7, 11 og 13 år.

Jeg er uddannet kosmetolog, med 16 års erfaring, Pilatesinstruktør, indviet Reiki Mester og har tager flere kurser i Kost og Ernæring.

Jeg brænder for at kvinder (og mænd og børn ikke at forglemme) skal føle sig som den bedste udgave af dem selv, både indvendig og udvendig. Jeg behandler ud fra at den ydre pleje af huden er 20% og de resterende 80% er indre.
Derfor har jeg ikke kun fokus på hvordan du bedst plejer din hud med produkter og behandlinger, men også med kost, træning, vitaminer og selvkærlige ritualer.

Alt for mange af os har en stresset krop. På grund af psykisk stress eller på grund af ophobet giftstoffer fra plastik, metal, sprøjtegifte, kemikalier fra rengøringsmidler og produkter til hår og hud. Men også fordi mange af os indtager fødevarer vi ikke kan nedbryde, som skaber inflammation, og viser sig som hudproblemer, bylder, bumser, ledsmerter, hormonelle forstyrrelser, hovedpiner, fordøjelsesproblemer og psykiske lidelser, ja stort set alle autoimmune lidelser.


Jeg tilbyder alt inde for skønhedspleje, men jeg får det bedste ud af det du har. Altså ingen kunstige negle, vipper, Botox m.m. hos mig.


Glæder mig til at byde dig velkommen 


Kærligst 


Melani