Melani Christensen
Skønhed fra inderst til yderst

Klik her for at redigere underoverskriften.

Hudpleje:


Rens din hud morgen og aften og brug derefter en god creme. Så fjerne du fedt, snavs, støv, os og dampe fra rengøringsmidler, der nedbryder huden. Cremen beskytter den mod nye tiltag. Eksforliere gerne huden en til to gange om ugen og brug en ansigtsmaske, alt efter hvad din hud har behov for. Det fjerne de døde husceller, sætter gang i blodcirkulationen og cellefornyelsen. Huden bliver sund og frisk at se på.

Er din hun grå og trist at se på, måske på grund af rygning, stress, solskader eller fejlbehandling, så prøv en Krystal Hudslibning eller en AHA Frugtsyrebehandling og få strålende klar hud.


Voksning:


Ved hårfjerning skal hårene ca. være 5 mm lange, så lad dem vokse en til to uger inden første behandling.

Eksfoliere gerne huden, en dag eller to, inden voksning, så fjerner du de døde hudceller og undgår indgroet hår. 

Det anbefales ikke at udsætte huden for sol dagen før og efter voksning, for at undgå pigmentering og sensitiv hud.


Thermo Trim:


For at din kur skal lykkes, er det nødvendigt at du følger diæten til punkt og prikke. Sørg for rigelig søvn og gå ture i frisk luft hver dag. Start ikke dit forløb lige op til din menstruation.


Thermo Trim anbefales ikke hvis du:


Er gravid

Er diabetiker

Har meget højt eller lavt blodtryk

Har dårligt hjerte

Har dårligt blodomløb

Tager vanddrivende midler

Tager blodtryksænkende midler


Hvad siger pigerne om Thermo Trim:


Karen 35 år:

"Gennem længere tid har jeg forsøgt at smide de ekstra kilo rollen som Mor har givet mig. Det har været en noget sværere opgave end forventet. Jeg blev gjort opmærksom på Melani og hendes Thermo TRIM behandling. Var dog noget usikker på, om sådan et forløb ville holde. Men jeg må konstatere at jeg tog grueligt fejl. Efter et forløb på 3 uger har jeg tabt 5 kg. Sukkertrangen er væk og det er blevet meget nemmere for mig ikke at overspise i hverdagen. 6 uger efter endt behandling holder jeg stadig vægttabet. Hvilket jo er fantastisk. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Melani"


Louise 37 år:

"Syntes det er skønt med følelsen af, at kroppen er brevet renset for væske, affaldsstoffer og noget af det overflødigt fedt. Appetiten er reguleret, sukkertrangen er næsten væk og huden er blevet strammet op. Kan virkelig se det på appelsinhuden på lårene."


Smillah 38 år:

" Melani er altid klar med gode råd og hendes professionelle væremåde og omsorg hjælper en rigtig godt igennem. Ville gøre det igen, hvis jeg fik behov for det efter sommerferien eller julen, for at holde vægten ved lige."


Jannie 35 år :

"Trim kan stærkt anbefales og det er ren velvære at ligge på briksen." 


Pedicure:


En pedicure er en kosmetisk behandling. Ved nedgroet negle, neglesvamp, ligtorne, hælerevner m.m. henvises til en fodterapeut. 


Stylesession:


Tænker du "Jeg har masser af tøj men aldrig noget at tage på" eller "Jeg ser kedelig og ens ud hver dag". Er du i tvivl om hvilke makeup eller frisure der klæder dig, så bestil en Stylesession. Vi finder din figurtype og din grundlæggende stil og sætter en gang for alle en stopper for fejlkøb. 
Hos mig kan du ikke få kunstige negle eller vipper .. jeg får det bedste ud af det du har.
Sådan føler du dig endnu smukkere:


Hav altid velplejet hud, hår og negle.

Duft godt og brug gerne lidt makeup.

Hold dit tøj, sko og accessories up-to-date og hold det ved lige.

Rank ryggen, smil og hav en åben og positiv indstilling.
Glæder mig til at se dig ..