Melani Christensen
Skønhed fra inderst til yderst

Klik her for at redigere underoverskriften.


Pilates


Pilates er ikke konditionstræning hvor du får pulsen op, men en skånsom træningsform. Pilates styrker din kropsbevidsthed og forbedrer din kropsholdning, gennem bevægelser, som giver dig styrke og smidighed. Tempoet sættes ned og du fokuserer på din vejrtrækning og den enkelte øvelse, i samspil med hele kroppen. Det giver både fysisk og psykisk velvære og med tiden en harmonisk kropsholdning og mere energi. Når du træner pilates, arbejder du med de små stabiliserende muskler omkring leddene. Det sker ved, at du aktiverer dine mave- og rygmuskler (muskelkorsettet) og samtidig udfører koordinerende øvelser med dine arme og ben. 


Pilates giver:

* Bedre smidighed

* Øget styrke

* Øget muskelspændstighed

* Bedre blodcirkulation

* Dybere og mere effektiv vejrtrækning

* Øget ilttilførsel til blodet

* Mindre stress

* Forbedret fordøjelse

* Renere hud

* Styrket immunforsvar

* Smallere talje, fladere mave og fastere baller


Det er en forudsætning for deltagelsen, at man selv kan komme ned og op på en måtte på gulvet, og at man kan tåle både at ligge på ryggen, på maven, på siden og stå på knæ og håndled/albuer/arme på måtten.


Send mig rigtig gerne en sms eller mail om hvilke dage og tidspunkter der passer dig bedst, og om du er begynder, let øvet, pensionist eller på barsel. Så vil jeg gøre alt for at imødekomme jeres ønsker når jeg starter nye hold op. kosmetolog@melanichristensen.dk eller 93977042

Hold i 10 uger ad gangen

Pris 10 uger for 1000 kr.

Der er p.t. ingen Pilates hold